2021 al bijna voorbij…

Tóch nog een klein berichtje zo vlak voor de feestdagen van 2021. Het jaar is alweer bijna om…sjonge, wat vliegt de tijd!

Voor mij persoonlijk was het een jaar van opnieuw beginnen. Alle veranderingen vanwege COVID-19 en verkeerde voeding hadden mij weer flink terug geslingerd in mijn mogelijkheden. Het roer moest om en met echt héél weinig energie ben ik een nieuwe koers gaan varen.
Het was een behoorlijk pittig jaar, zonder enige inspiratie voor mijn blog, maar toch (of daardoor) kwam ik onverwacht ook in een emotionele en spirituele groei terecht. Terugkijkend ben ik weer dankbaar voor de nieuwe dingen en de vele inzichten op mijn weg. Nog altijd heb ik weinig energie, maar ik voel me langzaam sterker worden en ook de inspiratie begint weer wat te komen.

Wie weet wat het nieuwe jaar brengt…

Ik wens je heel veel moed, mooie inzichten en genietmomenten

voor een

goed, licht en liefdevol 2022!

Merry Christmas

Marije E.

Fotografie en video: by ME, ’21

P.S. Het filmpje is op de PC veel groter in beeld dan ik zou willen. Om het wat makkelijker te bekijken kun je op het icoontje met drie stippen rechts onder in beeld drukken. Je kunt er dan voor kiezen om het ‘in beeld’ af te spelen.

10 reacties

  1. Kula

    Lieve Marije,
    Wat een prachtig mooi versierd kerst boompje en mooie lieve woorden.
    Dank je wel. Ik wens jou ook een heel mooi stromend nieuw jaar, en dat het in vele opzichten goed en fijn mag zijn voor allen.
    Liefs, Kula

  2. Jan

    Ik ben blij dat je energie en inspiratie weer wat terugkomen. En die groei in emotionele en spirituele zin kan ik ook aan je zien. Het komt denk ik helemaal goed met jou. Voor jou ook een liefdevol en warm 2022 gewenst!❤

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven